
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısını Gürgentepe ilçesinde gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ülke genelinde yapılan toplantıya Gürgentepe ev sahipliği yaptı.
Toplantıya Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ,MYK Üyeleri Ahmet Kürşat Azkur , Yüksel Aydın da katıldı.
Toplantıda konuşma yapan MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, toplantının amacının muhalefetin ülkeyi nereye götürmek istediği ve dışarıda ki işbirlikçileri ile izlemiş olduğu politikalar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin politikalarını ve HDP ile ittifakını, değerli mücadeleye karşı geldiğini, kime hizmet ettiğini, Cumhuriyetimizin ve CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’le bağını nasıl kopardığını anlatmak, Cumhur İttifakı ile birlikte MHP’nin politikalarını kamuoyu ile paylaşmak olduğunu söyledi.
Yorum Yazın