
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde Türkiye’nin en iyi 8 takıma arasına kalan Ulubey Ohtamış Spor Kulübü, finallerde Kadıköy İstanbul, Karamürsel Gençlikspor ve Çayırova Belediyespor ile aynı grupta yer aldı.
Ordu Yerel Lig şampiyonluğunun ardından Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi G Grubu’nu da ilk sırada bitirerek Play-Off’a kalan Ulubey Ohtamış Spor Kulübü, Sivas Kongre Lisesi’ni yenip Türkiye 8’li Finallerine kalmıştı.
Ordu temsilcisi, Türkiye 8’li Finallerinde Kadıköy İstanbul, Karamürsel Gençlikspor ve Çayırova Belediyespor ile B Grubu’nda yer aldı.
Ulubey Ohtamış, ilk maçını 13 Haziran 2022 Pazartesi günü Çayırova Belediyespor ile oynayacak. Salı günü Karamürsel Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek olan Ordu ekibi, son müsabakasını ise Kadıköy İstanbul ile oynayacak. Karşılaşmaların tamamı Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak.
Ulubey Ohtamış Spor Kulübü, grubu ilk iki sıra içerisinde tamamlaması durumunda adını Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi’ne yazdıracak.
Başantrenör Reşit Arif Gürsoy, güçlü takımlarla eşleştiklerini ancak kendi güçlerinin de farkında olduklarını belirterek, hedeflerinin 2.Lig’e çıkmak olduğunu dile getirdi.
Yorum Yazın