
Fatsa Belediyespor Kulübü yönetimi basınla kahvaltıda buluştu ve takımın durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.
Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda konuşan Başkan Adem Bekar, takımın zor zamanlardan geçerek bu günlere kadar geldiğini kaydetti.
Kendilerinin takımı kayyumdan devraldığına dikkat çeken Bekar, marka değerimizi gerçekten tavan yaptık. Borcu yönetmemizin yanında bizim için takımımızı ligde bırakmak gerçekten büyük bir başarı oldu. Başta yönetimimize, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum..
Bekar, İş insanlarımıza, taraftarlarımıza gerçekten ihtiyacımız var. Takımın eski borçlarını ödedik. Şuan üç milyon borcumuz var. Borçlarımızın bir kısmı SGK’ya, kalan borcumuz ise büyük bir meblağ değil.
Futbolcularımıza destek olduk. Mevcut futbolcularımızı yine koruyacağız. Gerçekten yeni dönemde kısacası güzel bir kadro kuracağız. Teknik heyete güveniyoruz.
Kampanya başlatıp Milli Piyango İdaresine müracaatlarını yaptıklarını, bu yılda takıma gelir sağlamak için çekiliş düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Bekar, iş adamlarından ve Fatsa Belediye Spor taraftarlarının basılan biletleri 5 bin lira karşılığında alabileceklerini ve yaklaşık 5 milyon toplamayı hedeflediklerini belirtti. ORDU OLAY
Yorum Yazın